İF- ART ÖĞRETMENİMLE EL ELE RESİM YARIŞMASI

İF - ART "Öğretmenimle El Ele Resim Yarışması" Eylül ayı Türkiye geneli yarışmasında okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmeni Özlem GÜNSAL ve 11/A sınıfı öğrencisi Melih KUYULU'nun çalışmaları birinci olmuştur.

Yarışmaya, ülkemiz genelinde özel okullarda ya da devlet okullarında eğitim veren görsel sanatlar / resim öğretmenleri ve lise öğrencileri katılabilmektedir.

Yarışma, 2020 yılı Temmuz - Aralık ayları arasında 6 ay süreyle devam etmektedir. Her ayın 20'sinde ilk üçe girenlerin ilan edildiği yarışmada Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Özlem GÜNSAL ve öğrencimiz Melih KUYULU birinci olmuş ve bu sonuçla Aralık ayı yarışmasına katılma hakkı kazanmışlardır.

Ayrıca öğrencimiz Melih KUYULU, öğrenim hayatı boyunca Orhan Karadoğan Eğitim Bursu almaya layık görülmüştür.

Başarılarından dolayı öğretmen ve öğrencimizi Abdurrahmanpaşa Lisesi olarak tebrik ediyor, Aralık ayı yarışmasında kendilerine başarılar diliyoruz.

12-11-2020

Yayın: 11.11.2020 - Güncelleme: 12.11.2020 12:43 - Görüntülenme: 205