Eyl

Uzaktan eğitim sürecinde teknolojiye erişim eksikliği ve internet bağlantısı sorunu yaşayan öğrencilerimize canlı derslere erişim olanağı vermek amacıyla EBA Destek Noktamız faaliyete geçirilmiştir.

Eyl

Mezun öğrencilerimize yükseköğrenim hayatlarında başarılarının devamını diliyoruz.

Ağu

Sayın Bakanımız Ziya SELÇUK, Kastamonu'muzda görev yapan öğretmenlerimizle buluşacak.

Ock

Millî Eğitim Bakanlığı, 2020'nin ilk günüyle birlikte "Eğitim Takvimi" yayımladı. Eğitim Takviminin içerisinde; ''Günün Sözü'', "Günün Kelimesi", "Günün Atasözü" , "Günün Oyunu", "Günün Önerisi" ve "Günün Çözümü"  gibi bölümler yer alıyor. Özgün içeriklerin yer aldığı takvim 1 Ocak'tan itibaren tüm okullarda, ücretsiz mobil uygulamasıyla cep telefonlarında, sesli dijital takvim yapraklarıyla sosyal medyada ve radyo tiyatrosu tadında radyolarda, öğretmenler, aileler ve öğrencilerle buluşacak.    Her yeni güne, "Bugün 24 saat ve her saniyesi çok kıymetli" başlığıyla başlayan ''Eğitim Takvimi" cep telefonlarına indirilebiliyor.

Kas

Okul pansiyonumuzda öğrencilerimizle "Yurdumun Değerleri" adlı etkinlik gerçekleştirildi.

Kas

İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Yaşar DOLAPÇI okulumuzu ziyaret ettiler.

Kas

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk 10 Kasım'da lisemiz tarafından kabri başında anıldı.

Kas

Okul Kütüphanemize yeni kitap alımı yapıldı.

Kas

10. sınıf öğrencilerimizle meslekler hakkında bilgi edinmek amacıyla Kastamonu Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğne (İŞKUR) ziyarette bulunuldu.

Kas

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ahirete irtihalinin 81. yılı dolayısıyla anma programı düzenlendi.

Kas

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, ahirete irtihalinin 81. yılında şükranla anıldı.

Kas

"10-16 Kasım Atatürk'ü Anma Haftası" etkinlikleri başladı.

Kas

Okulumuzda "Mevlid-i Nebevi Haftası" etkinlikleri başladı.

Kas

Okulumuzda "Millî İşletim Sistemi Pardus"un etkileşimli tahtalara kurulumuna başlanmıştır.

Kas

5 Kasım 2019 tarihinden itibaren 12. sınıf öğrencilerimize "Sınav Kaygısı ile Baş Etme" grup rehberliği programı uygulanmaya başlamıştır.