Ortaöğretim Öğrencileri Arası Kompozisyon Yarışması

Öğrencilerimizle İŞKUR Ziyareti

Osmanlı ve Kastamonu´da Çok Kültürlülük Sergisi

Haz

2017/2018 Eğitim -Öğretim Yılı Tamamlandı.Tüm Öğretmen ,Öğrenci ve Velilerimize Sağlık , Mutluluk ve Huzur Dolu Bir Yarıyıl Tatili Dileriz.

May

" Ve bizim hikayemizdeki herşey küçük bir plastik dreksyonla spor bir otomobile binmiş gibi keyf yapan yüzünde kocaman tebessümle son sürat koşan bir çocukla başlamıştı..."

Vakıf kulubümüzün " Hayallere Dokunmak" hedefli toplum hizmeti projesi 15.05.2018 tarihinde Karadere İlkokulu ziyaret edilerek gerçekleştirildi.

Karadere İlkokulundaki tüm öğrencilerin projeden habersiz bir şekilde hayalleri suruldu ve hayallerinin resimlemeleri istendi.Bu resimlerdeki hayaller Abdurrahmanpaşa Lisesindeki öğrencilerin öalışmaları sonucu gerçekleştirildi.Yapılan ziyarette daha önceden çizdikleri resimler slayt gösterisiyle izletildi ve hayalleri hediye olarak öğrencilere verildi.

May

OKULUMUZ GÖRSEL SANATLAR ÖĞREMENİ Özlem GÜNSAL REHBERLİĞİNDE , ÖĞRENCİ ve ÖĞRETMENLERİMİZİN ÇALIŞMALARINDAN OLUŞAN RESİM SERGİMİZ SANAT SEVERLERİN BEĞENİSİNE SUNULDU.

May

ÖĞRENCİLERİMİZ TARAFINDAN HAZIRLANAN RESİM SERGİMİZE TEŞRİFLERİNİZ BİZLERİ ONURLANDIRACAKTIR.