Haz

2017/2018 Eğitim -Öğretim Yılı Tamamlandı.Tüm Öğretmen ,Öğrenci ve Velilerimize Sağlık , Mutluluk ve Huzur Dolu Bir Yarıyıl Tatili Dileriz.

May

" Ve bizim hikayemizdeki herşey küçük bir plastik dreksyonla spor bir otomobile binmiş gibi keyf yapan yüzünde kocaman tebessümle son sürat koşan bir çocukla başlamıştı..."

Vakıf kulubümüzün " Hayallere Dokunmak" hedefli toplum hizmeti projesi 15.05.2018 tarihinde Karadere İlkokulu ziyaret edilerek gerçekleştirildi.

Karadere İlkokulundaki tüm öğrencilerin projeden habersiz bir şekilde hayalleri suruldu ve hayallerinin resimlemeleri istendi.Bu resimlerdeki hayaller Abdurrahmanpaşa Lisesindeki öğrencilerin öalışmaları sonucu gerçekleştirildi.Yapılan ziyarette daha önceden çizdikleri resimler slayt gösterisiyle izletildi ve hayalleri hediye olarak öğrencilere verildi.

May

OKULUMUZ GÖRSEL SANATLAR ÖĞREMENİ Özlem GÜNSAL REHBERLİĞİNDE , ÖĞRENCİ ve ÖĞRETMENLERİMİZİN ÇALIŞMALARINDAN OLUŞAN RESİM SERGİMİZ SANAT SEVERLERİN BEĞENİSİNE SUNULDU.

May

ÖĞRENCİLERİMİZ TARAFINDAN HAZIRLANAN RESİM SERGİMİZE TEŞRİFLERİNİZ BİZLERİ ONURLANDIRACAKTIR.

May

İstiklâl Marşı´nın Kabul Edildiği Gün ve Mehmet Âkif ERSOY´u Anma Günü Deneme Yarışmasında 3. Olan Okulumuz 10/A Sınıfı Öğrencilerinden M.İkbal GÜVEN´i  Tebrik Eder Başarılarının Devamını Dileriz.

May

OKULUMUZUN SPOR SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ TÜBİTAK BİLİM FUARINA KATILIMLARI NEDENİYLE TÜM MİSAFİRLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

May

OKULUMUZUN 133.YIL MEZUNİYET TÖRENİ.MEZUN OLAN TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE BUNDAN SONRAKİ ÖĞRENİM HAYATLARINDA BAŞARILAR DİLERİZ.

Nis

Mazisi şan ve şerefle dolu ve Anadolu’da açılan ilk lise olma özelliğini taşıyan Abdurrahmanpaşa Lisesinin 133. Kuruluş yıl dönümü büyük bir coşku ve görkemli bir programla kutlandı.

Nis

ÇANAKKALE SAVAŞI VE ABDURRAHMANPAŞA LİSESİ KONULU PANEL ÖĞRENCİLERİMİZ TARAFINDAN, TAŞKÖPRÜ, İNEBOLU VE TOSYA İLÇELERİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.KATILIMIZ YOĞUN OLDUĞU PANELLERDE ÇANAKKALE SAVAŞINA GİDEN ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZ HAKKINDA AYRINTILI BİLGİ VERİLDİ.

Mrt

ORMAN HAFTASI ETKİNLİKLERİ ÇERÇEVESİNDE KASTAMONU ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNÜN DÜZENLEMİŞ OLDUĞU FİDAN DİKİM PROGRAMINA OKULUMUZ ÇEVRE KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİ, KULÜP REHBER ÖĞRETMENLERİ FERİDE AKIN, SEÇİL TOZAN VE MÜDÜR YARDIMCILARIMIZDAN AYTEN CANASLAN KATILMIŞTIR.

Mrt

22.03.2018 TARİHİNDE OKULUMUZDA SATRANÇ KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİ MERT OKAN URAL, ÖMER KESERCİOĞLU VE KULÜP REHBER ÖĞRETMENİ MELİKE SİYAH UZUNOĞLU TARAFINDAN ORGANİZE EDİLEN  SATRANÇ TURNUVASI DÜZENLENMİŞTİR.

TURNUVAYA 32 ÖĞRENCİ İŞTİRAK ETMİŞTİR.

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZ;

1. SATI KÖMLEKSİZ.....................11/A

2. BURAK AYAZ............................11/D

3. H.ERDİ YENİ............................11/D

Mrt

OKULUMUZ ABDURRAHMANPAŞA LİSESİ DEĞERLER EĞİTİMİ KAPSAMINDA 7 MART 2018 TARİHİNDE  KASTAMONU SOSYAL HİZMETLER SEVGİ EVLERİNİ ZİYARET ETTİ. FARKLI SINIF VE ŞUBEDEN ÖĞRENCİLERİN, ÖĞRETMENİMİZ ŞEYMA ÇAĞLAR´IN VE İDARECİLERİZDEN  HARUN KARTAL´IN KATILIMLARIYLA DÜZENLENEN ETKİNLİKLE SEVGİ EVLERİNDE KALAN BAKIM VE KORUMA ALTINDAKİ ÇOCUKLARLA GÜZEL VE ANLAMLI BİR GÜN GEÇİRİLDİ. ÇOCUK EVLERİ SİTESİ MÜDÜRLÜĞÜ´NE BİZE GÖSTERMİŞ OLDUKLARI İLGİ VE ALAKADAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ.AYRICA BU SOSYAL SORUMLULUK PROJESİNE DESTEK VEREN BAŞTA OKUL İDAREMİZ OLMAK ÜZERE TÜM ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

ABDURRAHMANPAŞA LİSESİ ÖĞRENCİLERİ İLİMİZDEKİ ASKERLİK ŞUBESİNİ ZİYARET EDEREK, 103 YIL ÖNCE ÇANAKKALE´DE OLDUĞU GİBİ MEHMETÇİKLE OMUZ OMUZA ŞAHADET ŞERBETİ İÇMEYE HAZIR, AFRİN HAREKATINDA DESTAN YAZAN ORDUMUZUN YANINDA OLDUKLARINI BELİRTTİLER. ARDINDAN TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ MESUPLARI VE ÖĞRENCİLER CUMHURİYET MEYDANINDA BULUŞARAK SAYGI DURUŞUNDA BULUNDULAR VE İSTİKLÂL MARŞI SÖYLEDİLER, DAHA SONRA ŞEHİTLERİMİZİN ADLARI OKUNARAK ŞEHİTLERİMİZ SAYGI VE RAHMETLE ANILDI.

Mrt

ANKARA TÜRK TARİH KURUMUNDA GERÇEKLEŞTİRİLEN PANELE ÖĞRENCİMİZ Figen ACAR PANELİST OLARAK KATILDI.

Mrt

09 MART 2018 TARİHİNDE OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNDEN BİR GURUP İLE YAŞAYAN EN ESKİ MEZUNUMUZ , KIBRIS GAZİSİ, KASTAMONU MUHARİP GAZİLER DERNEĞİ BAŞKANI Ali CESUROĞLU´NU ZİYARETE GİDİLDİ.