EBA TV yayına başlıyor.

Mrt

Uzaktan Eğitim ders programı yayımlandı.

Mrt

18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü, yurdumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı. İlimizde Şehitler anıtında çelenk sunma töreni yapıldı.

Mrt

Öğrencilerimiz "Şehitlerimiz" temalı resim sergisi için resimlerini yaptılar.

Mrt

Okulumuzda gönüllü öğretmenlerimiz tarafından "Öğretmenler Okuyor" adıyla başlatılan kampanya dolayısıyla ilk okunup değerlendirmesi yapılan "Telgraftan Tablete" adlı kitabın yazarı Evrim KURAN öğretmenlerimize videolu mesaj yoluyla selamlarını iletti.

Biz de projemize destek veren yazara Abdurrahmanpaşa Lisesi olarak teşekkür ediyoruz.

Mrt

İstiklal Marşı'mızın Kabulünün 99. yılını kutlamak ve İstiklal Şairimiz Mehmet Akif ERSOY'u anmak amacıyla okulumuz Kütüphanecilik Kulübü öğrencileri, 12 Mart günü, bir pano ve program hazırladı.

Mrt

23 Mart'ta başlayacak "Uzaktan Eğitim" ile ilgili tüm bilgi önümüzdeki günlerde EBA üzerinden verilecektir.

Bu nedenle tüm veli, öğrenci ve öğretmenlerimizin EBA'yı takip etmeleri önemlidir.

Mrt

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin KOCA tarafından "14 Gün Kuralı" açıklandı.

Mrt

Öğrencimiz Alperen Öztürk Taekwondo grup ikincisi oldu.

Mrt

TÜBİTAK - BİDEP tarafından düzenlenen 51. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasının Samsun Bölge Sergisi 9-12 Mart 2020 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'mızın Kabulu ve İstiklal Şarimiz Mehmet Akif Ersoy'u Anma Etkinlikleri çerçevesinde ilimizde lise öğrencileri arasında düzenlenen "Hakk'ın Sesi Mehmet Akif"konulu deneme yazma yarışmasında okulumuz öğrencilerinden Elanur SİNANOĞLU il birincisi oldu.

Mrt

Uygulanmakta olan İl Eylem Planı kapsamında okulumuzda "Öğretmenler Okuyor" adlı bir proje faaliyeti başladı.

Mrt

Okulumuz 11. sınıf öğrencilerine Rehberlik Öğretmenimiz Gülizar YILDIZ tarafından Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) hakında tanıtım semineri verilmiştir.

Seminerde "sınavda başarılı olma stratejileri"ne de değinilmiştir.

EBA Akademik Destek; MEB'in, devlet okullarının 11 ve 12. Sınıf öğrencilerine
ücretsiz olarak sunduğu, akıllı eğitsel platformdur.

Öğrencilerin, ders ve konu bazında bilgilerini pekiştirmelerini,
öğrenme deneyimlerini güçlendirerek
hazır bulunuşluk düzeylerini artırmalarını sağlar.

Sen de bu sınıf seviyelerinden birindeysen, bu önemli ayrıcalıktan yararlan.

Şbt

Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması ön değerlendirme süreci sona erdi.