Kas

İF - ART "Öğretmenimle El Ele Resim Yarışması" Eylül ayı Türkiye geneli yarışmasında okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmeni Özlem GÜNSAL ve 11/A sınıfı öğrencisi Melih KUYULU'nun çalışmaları birinci olmuştur.

Eyl

Uzaktan eğitim sürecinde teknolojiye erişim eksikliği ve internet bağlantısı sorunu yaşayan öğrencilerimize canlı derslere erişim olanağı vermek amacıyla EBA Destek Noktamız faaliyete geçirilmiştir.

Eyl

Mezun öğrencilerimize yükseköğrenim hayatlarında başarılarının devamını diliyoruz.

Kas

Okul pansiyonumuzda öğrencilerimizle "Yurdumun Değerleri" adlı etkinlik gerçekleştirildi.

Kas

İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Yaşar DOLAPÇI okulumuzu ziyaret ettiler.

Kas

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk 10 Kasım'da lisemiz tarafından kabri başında anıldı.

Kas

Okul Kütüphanemize yeni kitap alımı yapıldı.

Kas

10. sınıf öğrencilerimizle meslekler hakkında bilgi edinmek amacıyla Kastamonu Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğne (İŞKUR) ziyarette bulunuldu.

Kas

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ahirete irtihalinin 81. yılı dolayısıyla anma programı düzenlendi.

Kas

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, ahirete irtihalinin 81. yılında şükranla anıldı.

Kas

"10-16 Kasım Atatürk'ü Anma Haftası" etkinlikleri başladı.

Kas

Okulumuzda "Mevlid-i Nebevi Haftası" etkinlikleri başladı.

Kas

Okulumuzda "Millî İşletim Sistemi Pardus"un etkileşimli tahtalara kurulumuna başlanmıştır.

Kas

5 Kasım 2019 tarihinden itibaren 12. sınıf öğrencilerimize "Sınav Kaygısı ile Baş Etme" grup rehberliği programı uygulanmaya başlamıştır.

Kas

Okulumuzda "Akıl ve Zekâ Oyunları Kursu" verilmeye başlandı.