Şbt

Okul Dışı Öğrenme Ortamları Projesi kapsamında "Kastamonu Üniversitesi Merkezî Araştırma Laboratuvarı"na gidildi.

Şbt

IV. Ulusal Bilim Kampı Konya'da düzenlendi.

Şbt

TÜYAP / Karadeniz 6. Kitap Fuarı ziyaret edildi.

Şbt

Basketbol Gençler A Grup Birinciliği müsabakaları sona erdi.

Şbt

20 Şubat 2020 Perşembe günü, Atabey İmam - Hatip Ortaokulu öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde okulumuzu ziyaret ettiler.

Ziyarette, okulumuzun fiziki ortamını gezen misafir okulun öğrencileri okulumuzun tarihi; sportif, sosyal ve kültürel faaliyetleri, akademik başarısı ve LGS yüzdelik dilimi ile kontenjanı hakkında bilgi aldılar.

Misafir okula Okulumuz Rehberlik Öğretmeni Ergin DEMİR eşlik etti.

Şbt

Hüsnü Tandoğan Spor Salonunda  13-16 Şubat tarihlerinde yapılan turnuvada Kastamonu temsilcimiz Abdurrahmanpaşa Lisesi; Çankırı, Karabük ve Bolu temsilcileriyle A Grubu'nda yer almış ve turnuvayı yenilgisiz lider tamamlayıp önümüzdeki hafta düzenlenecek yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazanmıştı.

Okulumuz Kızlar Voleybol Takımı'nın gösterdiği bu başarı, 19 Şubat 2020 tarihli yerel basında yerini aldı.

Şbt

Basketbol Gençler A Grup Birinciliği müsabakaları ilimiz ev sahipliğinde Daday Spor Salonunda başladı.

Şbt

13-16 Şubat tarihlerinde ilimizde gerçekleşen Voleybol Gençler A Grup Birinciliği müsabakaları sona erdi.

Şbt

Voleybol Gençler A Grup Birinciliği müsabakalarında 2. gün geride kaldı.

Şbt

Voleybol Genç A Grup Birinciliği maçları ilimiz ev sahipliğinde başladı.

Şbt

12.02.2020 Çarşamba günü yoğun kar yağışı dolayısıyla Merkez ilçe ve Merkez'e bağlı köylerdeki tüm okullarımız tatil edilmiştir.

Şbt

Mezunumuz Ali CESUROĞLU, Kastamonu Barosunda düzenlenen törenle 97 yaşında "Avukatlık Ruhsatı"nı aldı.

Şbt

Kar yağışı ve sabah saatlerinde karşılaşılabilecek buzlanma tehlikesi dolayısıyla tüm kademelerdeki okullarımızda eğitim-öğretime 10.02.2020 Pazartesi günü  ara verilmiştir.

Şbt

Geçtiğimiz eğitim öğretim yılı içinde gençlerimizin dünya medeniyet tarihinin ana geçiş noktalarından biri olan Anadolu coğrafyasında, 1071 yılından günümüze kadar yaşamış medeniyetleri; birlikte yaşamanın getirdiği aidiyet, yaşama tercihleri, imkân ve birlik olmanın sağladığı gücü yeniden idrak ederek ortak yaşama alanlarının kültürel kazanımlarıyla birlikte kadim ortak tecrübelerini hatırlamalarını ve geleceğin Türkiye'sini hayal etmelerini sağlamak amacıyla Millî Eğitim Bakanlığı, Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği ile Türk Dil Kurumu işbirliğinde Millî Eğitim Bakanlığına bağlı resmî ortaöğretim kurumlarında öğrenim gören öğrencilere yönelik "Hatırla ve Hayal Et, 1071'den 2071'e Medeniyet ve Tarihte Yolculuk" konulu deneme, hikâye ve şiir yazma yarışması düzenlenmişti.

Şbt

2019-2020 eğitim öğretim yılının 2. dönemi başladı.