Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları çeşitli etkinliklerle gerçekleştirildi.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla "Öğretmenime Mesajım Var" etkinliği düzenlendi.

Kas

Telif Hakları ve Bilişim Suçları konulu pano hazırlandı.

Kas

Kastamonu İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından "Öğretmenler Şenlik Yürüyüşü" gerçekleştirildi.

Kas

Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle okulumuz öğrencilerine konferans verildi.

Kas

Okul pansiyonumuzda öğrencilerimizle "Yurdumun Değerleri" adlı etkinlik gerçekleştirildi.

Kas

İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Yaşar DOLAPÇI okulumuzu ziyaret ettiler.

Kas

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk 10 Kasım'da lisemiz tarafından kabri başında anıldı.

Kas

Okul Kütüphanemize yeni kitap alımı yapıldı.

Kas

10. sınıf öğrencilerimizle meslekler hakkında bilgi edinmek amacıyla Kastamonu Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğne (İŞKUR) ziyarette bulunuldu.

Kas

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ahirete irtihalinin 81. yılı dolayısıyla anma programı düzenlendi.

Kas

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, ahirete irtihalinin 81. yılında şükranla anıldı.

Kas

"10-16 Kasım Atatürk'ü Anma Haftası" etkinlikleri başladı.

Kas

Okulumuzda "Mevlid-i Nebevi Haftası" etkinlikleri başladı.

Kas

Okulumuzda "Millî İşletim Sistemi Pardus"un etkileşimli tahtalara kurulumuna başlanmıştır.