Kas

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI.

Kas

Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ölümünün 78. yılında onu saygı,sevgi ve rahmetle anıyoruz.

Bağımsızlığımızın Sembolü Cumhuriyet´imizin 93.Yıl Dönümü Kutlu Olsun.

Büyük Lise’den, büyük vefa örneği!
İlimizin en köklü liselerinden olan Abdurrahmanpaşa Lisesi, dün Demokrasi Şehidimiz Ömer Halisdemir’i kabri başında ziyaret etti. Abdurrahmanpaşa Lisesi Okul Müdürü Birol Yılmaz, Müdür Başyardımcısı Orhan Sancaktaroğlu ve beraberlerindeki 20 öğrenci; Niğde Bor Çukurkuyu Beldesindeki Ömer Halisdemir’in kabri başında dualar ettiler. Abdurrahmanpaşa Lisesi öğrencisi Furkan Gül, şehidin kabri başında Yasin-i Şerif okudu.
Hatırlanacağı üzere Ömer Halisdemir, 15 Temmuz Darbe Girişimi’nde Özel Kuvvetler Komutanlığında koruma astsubayı olarak görevliyken, komutanlığı ele geçirmeye çalışan darbe yanlısı Tuğgeneral Semih Terzi’yi alnından vurarak öldürmüştü.

Eyl

2016/2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAŞLADI. TÜM ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.

Haz

2015/2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILININ SONUNA GELDİK.TÜM ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE İYİ TATİLLER DİLİYORUZ.

May

AYLAR SÜREN HAZIRLIKLARIN SONUNDA TÜBİTAK BİLİM FUARI OKULUMUZDA GERÇEKLEŞTİRDİK.İLGİLERİNDEN DOLAYI TÜM HALKIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ.

May

OKULUMUZUN HAZIRLAMIŞ OLDUĞU TÜBİTAK BİLİM FUARI´NA TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR.

May

19 MAYIS ATATÜRK´Ü ANMA ,GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLU OLSUN.

Nis

Anadoluda Kurulan İlk Lise Olan Abdurrahmanpaşa Lisesi 131 Yaşında.

Nis

Kastamonuda Düzenlenen Müsabakalarda İl Birincisi Olan Kız Tenis Ve Erkek Basketbol takımlarımız 11-15 Nisan´da Kocaelin´de (Tenis) , 12-15 Nisan´da Amasya´da(Basketbol) Guruplarda Mücadele Edecektir.Öğrencilerimize Başarılar Dileriz.

Mrt

Halk Eğitim Merkezinde Abdurrahmanpaşa Lisesi Müdürlüğü’nün hazırladığı Yrd. Doç. Mustafa BOSTANCI, Eğitim Tarihçisi Muzaffer Fehmi ŞAKAR ve Dr. Nuri GÜNTEKİN’in katılım sağladıkları “1.Dünya Savaşı-Kastamonu ve Abdurrahmanpaşa” konulu panel düzenlendi.

Mrt

Çanakkale Savaşı’nın yaşandığı dönemde 120 öğrencisinin cepheye gitmesi nedeniyle 1914-1918 yıllarında hiç mezun veremeyen Kastamonu Abdurrahmanpaşa Lisesi’nde, cephede şehit olan öğrencilerin anısına oluşturulan şehitlik köşesi açıldı.

Mrt

ÇANAKKALE ZAFERİNİN 101. YIL DÖNÜMÜNDE AZİZ ŞEHİTLERİMİZİ SAYGI ,SEVGİ VE RAHMETLE ANIYORUZ.

Mrt

İSTİKLAL MARŞIMIZIN KABULÜNÜN 95.YIL DÖNÜMÜNDE MİLLİ ŞAİRİMİZ MEHMET AKİF ERSOY BAŞTA OLMAK ÜZERE İSTİKLAL MÜCADELEMİZİN TÜM KAHRAMANLARINI ŞÜKRAN VE RAHMETLE ANIYORUZ.