Mrt

İSTİKLAL MARŞIMIZIN KABULÜNÜN 95.YIL DÖNÜMÜNDE MİLLİ ŞAİRİMİZ MEHMET AKİF ERSOY BAŞTA OLMAK ÜZERE İSTİKLAL MÜCADELEMİZİN TÜM KAHRAMANLARINI ŞÜKRAN VE RAHMETLE ANIYORUZ.

Mrt

KASTAMONU HALK EĞİTİM MERKEZİNDE ABDURRAHMANPAŞA LİSESİ ÖĞRENCİLERİNİNDE KATILIMIYLA MİLLİ ŞAİRİMİZ MEHMET AKİF ERSOY VE İSTİKLAL MARŞI KONULU PANEL DÜZENLENDİ.

GENÇ ERKEKLER BASKETBOLDA ŞAMPİYON APL

OKUL SPOR FAALİYETLERİ GENÇ ERKEKLER BASKETBOL İL BİRİNCİLİĞİ’NDE ŞAMPİYON ABDURRAHMANPAŞA LİSESİ OLDU!..

ÖĞRENCİLERİMİZİ VE ONLARIN BU BÜYÜK BAŞARISINDA EMEĞİ GEÇEN BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLERİMİZİ TEBRİK EDER ,BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ.

Ock

2015/2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ 1. DÖNEMİNİN SONUNA ELDİĞİMİZ GÜNLERDE OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİYLE KAHVALTIDA BULUŞTUK.

Kas

TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN.

Kas

OKULUMUZ REHBERLİK ÖĞRETMENİ Ergin DEMİR 9.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE SNELLEN GÖZ TARAMASI TESTİ UYGULADI.

Kas

ATAMIZI SAYGI ,SEVGİYLE ANIYORUZ.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirdiğimiz geleneksel tulumba tatlısı ikramımıza katılımlarından dolayı başta Sayın Valimiz olmak üzere Belediye Başkanımız ,Milletvekillerimiz,ve İl Müdürlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzun Yemekhanesi yenilenen yüzüyle öğrenci ve öğretmenlerimize hizmet vermeye başladı.

Kas

2014/2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SONUNDA OKULUMUZDAN AYRILAN ÖĞRETMENLERİMİZ; IŞIL UYAR (EMEKLİ) ,BİROL GÜZEL,FİLİZ GÜNGÖR,MİNE DURAK,MAHİDE AYNUR BİLGİN İÇİN VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN

Haz

Okulumuz öğrencilerinin 2014/2015 eğitim öğretim yılı içerisinde görsel sanatlar dersinde yapmış oldukları yağlıboya resim çalışmaları okulumuzun spor salonunda sergilendi.

Okulumuz Tarafından TÜBİTAK Bilim Fuarı Düzenlendi.

130. YILDA OKULUMUZUN KADROSU

19 MAYIS ATATÜRK´Ü ANMA , GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI.