Eyl

Abdurrahmanpaşa Lisesi idareci, öğretmen, öğrenci ve çalışanları;15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü'nü idrak etmek ve bu millî değerlerimizi muhafaza uğruna hayatlarını feda eden şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi anmak üzere  Kastamonu Halk Eğitimi Merkezinde toplandı.

Ortaöğretim Öğrencileri Arası Kompozisyon Yarışması

May

İstiklâl Marşı´nın Kabul Edildiği Gün ve Mehmet Âkif ERSOY´u Anma Günü Deneme Yarışmasında 3. Olan Okulumuz 10/A Sınıfı Öğrencilerinden M.İkbal GÜVEN´i  Tebrik Eder Başarılarının Devamını Dileriz.

May

OKULUMUZUN SPOR SALONUNDA GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ TÜBİTAK BİLİM FUARINA KATILIMLARI NEDENİYLE TÜM MİSAFİRLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

May

OKULUMUZUN 133.YIL MEZUNİYET TÖRENİ.MEZUN OLAN TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE BUNDAN SONRAKİ ÖĞRENİM HAYATLARINDA BAŞARILAR DİLERİZ.

Nis

Mazisi şan ve şerefle dolu ve Anadolu’da açılan ilk lise olma özelliğini taşıyan Abdurrahmanpaşa Lisesinin 133. Kuruluş yıl dönümü büyük bir coşku ve görkemli bir programla kutlandı.

Mrt

ORMAN HAFTASI ETKİNLİKLERİ ÇERÇEVESİNDE KASTAMONU ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNÜN DÜZENLEMİŞ OLDUĞU FİDAN DİKİM PROGRAMINA OKULUMUZ ÇEVRE KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİ, KULÜP REHBER ÖĞRETMENLERİ FERİDE AKIN, SEÇİL TOZAN VE MÜDÜR YARDIMCILARIMIZDAN AYTEN CANASLAN KATILMIŞTIR.

Mrt

22.03.2018 TARİHİNDE OKULUMUZDA SATRANÇ KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİ MERT OKAN URAL, ÖMER KESERCİOĞLU VE KULÜP REHBER ÖĞRETMENİ MELİKE SİYAH UZUNOĞLU TARAFINDAN ORGANİZE EDİLEN  SATRANÇ TURNUVASI DÜZENLENMİŞTİR.

TURNUVAYA 32 ÖĞRENCİ İŞTİRAK ETMİŞTİR.

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZ;

1. SATI KÖMLEKSİZ.....................11/A

2. BURAK AYAZ............................11/D

3. H.ERDİ YENİ............................11/D

Mrt

OKULUMUZ SİVİL SAVUNMA KULÜBÜ GERÇEKLEŞTİRMİŞ OLDUĞU YANGIN TATBİKATINDA ÖĞRENCİLERİMİZ OLASI BİR YANGIN ANINDA TAHLİYE PLANINI GERÇEĞİ ARATMAYACAK ŞEKİLDE CANLANDIRDI.