9. Sınıf Kayıt Bilgilendirme ve Gerekli Evraklar

2-      Veli İletişim Bilgileri Formu

3-      Açık Rıza Onayı

4-      Veli Bilgilendirme ve Taahhütname

5-      Okul-veli-öğrenci sözleşmesi (Sözleşme okuldan verilecektir.)

6-      Seçmeli Ders Dilekçesi (Dilekçe okuldan verilecektir.)

7-      Öğrenci kılık-kıyafet tercih dilekçesi (Dilekçe okuldan verilecektir.)

AÇIKLAMALAR:

1)   Öğrenci kesin kayıtları e-Okul sisteminden yapılmıştır. Öğrenci velileri (Baba veya anne)

16-27 Ağustos 2021 tarihleri arasında müdürlüğümüze yukarıdaki belgelerle başvuracaktır.

2)   Pansiyonumuzda parasız yatılı kalmak isteyen öğrenciler (Kız-Erkek), açık kontenjan doluncaya kadar puan sırası ve Ek-1 belgesi (Ailesinin Maddi Durumunu Gösterir Beyanname) şartlarına göre alınacaktır. Parasız yatılı başvuru evrakları 16-25 Ağustos 2021 tarihleri arasında müdürlüğümüze teslim edilecektir.

3)   Pansiyonumuzda paralı yatılı kalmak isteyen öğrencilerin (Kız-Erkek)  velileri dilekçelerini 16-25 Ağustos 2021 tarihleri arasında müdürlüğümüze teslim edecektir.

4)   Taşımalı Eğitim Uygulamasından yararlanmak isteyen öğrencilerin velileri 23-27 Ağustos 2021 tarihleri arasında dilekçe ile müdürlüğümüze başvuracaktır.

5)   Tereddüt edilen hususlarda 0366 214 10 65  numaralı telefonlardan bilgi alınabilir.

6)   Okulumuzun web sayfası (http://abdurrahmanpasalisesi.meb.k12.tr) dir. Pansiyon Kayıt Kılavuzu, Öğrenci Bilgi Formu, Veli İletişim Bilgileri Formu, Açık Rıza Onayı internet sitesinden indirilerek doldurulabilir.

Not: Okulumuza yerleşen öğrencilerimizin kesin kayıtları sistem üzerinden otomatik olarak yapılmıştır.

Aşağıda belirtilen evraklar, 16 Ağustos 2021 tarihinden itibaren kabul edilecektir.

26.07.2021

Hüseyin MISIRLIOĞLU