İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü

İlimiz Cumhuriyet Meydanı'nda İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla program gerçekleştirildi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda günün anlam ve önemini belirten konuşmaya, öğrencilerin okuduğu şiirlere yer verildi. Ayrıca anma etkinlikleri kapsamında resim, şiir ve deneme alanlarında ilimizde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Okulumuz öğrencilerinden Halil İbrahim DOĞAN,  il birinciliğine layık görüldüğü deneme türündeki "Derin Mana" adlı eserini programda okudu ve program sonunda düzenlenen törende ödülünü aldı.

Başarısından dolayı öğrencimizi kutluyor, kendisine başarılarının devamını diliyoruz.

12-03-2021

Yayın: 12.03.2021 - Güncelleme: 12.03.2021 16:35 - Görüntülenme: 525