Okul Müdürü Görevlendirmesi

02.04.2021 Cuma günü itibarıyla Mezunumuz Sayın Hüseyin MISIRLIOĞLU Abdurrahmanpaşa Lisesi Müdürü Vekili olarak göreve başlamıştır.

Sayın Hüseyin MISIRLIOĞLU, 1976 yılı Kastamonu doğumludur. Dereköy İlkokulunda öğrenim hayatına başlayan MISIRLIOĞLU, ardından Merkez Ortaokulunu bitirdi. 1993 yılı okulumuz Abdurrahmanpaşa Lisesi mezunu. Ankara Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme ve Çanakkale On Sekiz Mart Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Tarih Öğretmenliği Bölümlerinden başarıyla mezun oldu.

Sayın MISIRLIOĞLU, mesleki yaşantısına 2003 yılında Kastamonu ili Bozkurt ilçesi Çok Programlı Lisesinde başladı. Buradaki görevinin devamında sırasıyla İstanbul Eyüp Alibeyköy Anadolu Lisesi ve Mevlana Anadolu Lisesinde tarih öğretmenliği yaptı. 2008 yılında İstanbul Gaziosmanpaşa Lisesinde müdür yardımcısı olarak okul yöneticiliğine ilk adımını attı. 2015'te İstanbul Kabataş Erkek Lisesinde idarecilik görevine başlayan MISIRLIOĞLU'nun 2020 yılı Ağustos ayında memleketi Kastamonu'ya kendi isteğiyle tayini oldu ve Mustafa Kaya Anadolu Lisesinde müdür yardımcılığı görevini sürdürmekteyken mezunu olduğu Abdurrahmanpaşa Lisesine 02. 04. 2021 tarihinde Okul Müdürü Vekili olarak görevlendirildi.

Okul Müdürü Vekilimiz Sayın Hüseyin MISIRLIOĞLU, okulumuzda göreve başlamasıyla ilgili duygu ve düşüncelerini şu şekilde ifade etti:

"Çok Değerli Abdurrahmanpaşa Lisesi Ailesi,

Koridorlarında koştuğum, bahçesinde oynadığım, mezunu ve mensubu olmaktan her zaman gurur duyduğum ve bugüne dek görev yaptığım her okula burada kazandığım onur ve gururu taşıdığım Abdurrahmanpaşa Lisesinde göreve başlamak benim için ayrı bir sorumluluk ve gurur kaynağı olmuştur.

Hem okulumuz hem de Kastamonu eğitim camiasında derin izler bırakan Kıymetli Birol YILMAZ müdürümüzün vefatı ile uzaktan ve yüz yüze eğitimin getirdiği zorluklarla dolu bu zaman diliminde gayretleriyle sürecin üstesinden başarıyla gelen başta Sayın Harun KARTAL olmak üzere tüm okul idarecilerimize ve öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyorum.

Rahmetli Birol Müdürümüz gibi kıymetli bir eğitimciden sonra bu göreve gelmenin ve benim de hocam olan Onursal Müdürümüz İsmail DÖNMEZ'in uzun yıllar yöneticiliğini yaptığı Gazi Lisemizde hizmetkâr olmanın sorumluluğunun farkındayım. Şanlı bir tarihe sahip olan okulumuzu ekip ruhu içerisinde, hep birlikte daha ileriye taşıyacağımıza olan inancım tamdır.

Birol YILMAZ Hocamızın şahsında okulumuzdan ebediyete irtihal eden tüm idareci ve öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum."

Abdurrahmanpaşa Lisesi ailesi olarak Okul Müdürü Vekilimiz Sayın Hüseyin MISIRLIOĞLU'na yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.

Yayın: 07.04.2021 - Güncelleme: 07.04.2021 20:56 - Görüntülenme: 134