KASTAMONU / MERKEZ - Abdurrahmanpaşa Lisesi

Tanışma ve Bilgilendirme Toplantısı

Okulumuza bu yıl başlayan öğrencilerimizin velileriyle tanışma ve bilgilendirme toplantısı yapıldı.

26 Eylül 2019 Perşembe günü, saat 17.30'da, 9. sınıfa başlayan öğrencilerimizin velileriyle tanışma ve bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantı, Okul Müdürü Birol YILMAZ'ın yeni okullarının çocuklarımız için hayırlı olması dilekleriyle başladı. Okul Müdürü Birol YILMAZ, okulumuzun tarihinden gelen başarılarının yanı sıra bu yıl öğrencilerimiz için gerçekleştirmeyi planladıkları müzik, resim, yüzme eğitimi; iyi derecede İngilizce öğretimi gibi projelerini velilere aktardı. Çocuklarımızın sosyal ve kültürel alanda gelişimine katkı sağlayacak bu projelerin yanında dört yıl sonra girecekleri üniversite sınavında da en iyi başarıyı yakalabilmeleri için el birliği ile çalışacaklarını ifade etti.

Toplantının devamında 9. sınıf ders öğretmenleri ile veliler tanışma imkânı buldu.

Son olarak Abdurrahmanpaşa Lisesi Rehberlik Servisi ve sınıf öğretmenleri tarafından velilere sınıfların genel ve başarı durumları, devam - devamsızlık, kılık - kıyafet, disiplin, verimli ders çalışma yöntemleri ve teknoloji kullanımı hakkında bilgilendirme yapıldı; velilerle fikir alış verişinde bulunuldu; başarı için veli ve okul iş birliğinin önemi vurgulandı.

Yayın: 27.09.2019 - Güncelleme: 07.10.2019 22:44 - Görüntülenme: 368