Nis

Abdurrahmanpaşa Lisemizin  değerlerinden  1956 mezunumuz Avukat Mehdi KESKİN vefat etmiştir.

Nis

02.04.2021 Cuma günü itibarıyla Mezunumuz Sayın Hüseyin MISIRLIOĞLU Abdurrahmanpaşa Lisesi Müdürü Vekili olarak göreve başlamıştır.

Nis

29 Mart - 4 Nisan Kütüphane Haftası kutlu olsun.

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığı, liselerde hazırlık, 9, 10, 11. sınıf öğrencilerinin 29 Mart'tan itibaren başlatılması planlanan yüz yüze sınavlarının, 3 Mayıs'tan itibaren yapılmaya başlanacağını bildirdi. Yapılan açıklamada "12. sınıfların sınavları devam edecek olup 16 Nisan Cuma gününe kadar tamamlanacaktır." denildi.

Mrt

Okulumuzda "18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" programı yapıldı.

Mrt

"On Kıta Bir Vatan İlelebet İstiklal" konulu kompozisyon yarışması sonuçları açıklandı.

Mrt

İlimiz Cumhuriyet Meydanı'nda İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla program gerçekleştirildi.

Şbt

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından yüz yüze eğitim açıklaması yapıldı.

Şbt

İlimiz Hıfzıssıhha Kurulu, 25.02.2021 tarihinde Valimiz Sayın Avni ÇAKIR başkanlığında toplanmış; resmî ve özel okullarda yüz yüze eğitime başlanması hakkında kararlar almıştır.

Okulumuzun Tanıtım Videosu

Şbt

29 Ekim Cumhuriyet Projesiyle birlikte İf - Art koleksiyonuna dahil edilen öğrencilerimizi ve Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Özlem Günsal'ı tebrik ederiz.

Ock

Millî Eğitim Bakanımız Sayın Ziya SELÇUK'un çağrısı üzerine okulumuzda bayrak töreni gerçekleştirilerek İstiklal Marşı'mız okundu.

Ock

Okul Müdürümüz, Saygıdeğer Hocamız Birol Yılmaz'ı kaybettik.

Ock

2021'in "İstiklal Marşı Yılı" olmasını içeren düzenleme Türkiye Büyük Millet Meclisinde kabul edildi.

Ock

Lisemizin Yeni Yıl Mesajı...