KASTAMONU / MERKEZ - Abdurrahmanpaşa Lisesi

Ekm

Okulumuzda "Verimli Ders Çalışma" konulu seminer verildi.

Ekm

Şehit Necmi Yıldırım Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde, okulumuza ziyarette bulundular.

Ekm

Öğrencilerimiz "Millî Mücadele'nin 100. Yılında İstiklal Yolu ve Yiğit İnebolu" konulu panele katıldı.

Ekm

Okulumuz Rehberlik Servisi, son sınıf öğrencilerimizle Ankara'ya akademik amaçlı gezi gerçekleştirdi.

Ekm

Okulumuz çok amaçlı salonunda "Pansiyonumuza Hoş Geldiniz" etkinliği gerçekleştirildi.

Ekm

Tosya Akbük Ortaokulu ve Şenpazar Harmangeriş YİBO 8. sınıf öğrencilerinden okulumuza ziyaret...

Ekm

Kuzeykent İlkokulu öğrencileri, okulumuz kütüphane ve müzesini gezdiler.

Ekm

Okulumuzda öğrencilerimize piyano ve keman kursu verilmeye başlandı.

Ekm

Okulumuz Afet Eğitimi Kulübü tarafından deprem tatbikatı yapıldı.

Ekm

İnebolu İmam Hatip Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri okulumuzu ziyaret etti.

Ekm

Kayı Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri okulumuzu ziyaret etti.

Ekm

11. sınıflara "Verimli Ders Çalışma ve Zamanı Planlama Semineri" verildi.

Ekm

9. sınıflara oryantasyon ve okula uyum çalışması yapıldı.

Ekm

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Kastamonu Bilim Şenliği coşkusunu 9. sınıf öğrencilerimizle yaşadık.

Ekm

Kastamonu İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Okul Dışı Öğrenme Projesi kapsamında Taşköprü'deki Pompeipolis Antik Kenti'ne ve Taşköprü Belediyesi Kent Tarihi Müzesine gidildi.