Eyl

Pansiyon başvurusunda bulanan kız öğrencilerimizin isimleri ve yerleştirildikleri pansiyon listesine aşağıdaki linkten ulaşılabilir:

Ağu

2021-2022 eğitim öğretim yılında pansiyon başvurusunda bulunacak erkek ve kız öğrencilerimizin aşağıdaki link üzerinde bulunan açıklamalar doğrultusunda istenen evrakları hazırlayıp 16 - 25 Ağustos 2021 tarihleri arasında Müdürlüğümüze başvurmaları gerekmektedir.

KESİN KAYIT YAPILAN ÖĞRENCİLERDEN

İSTENECEK EVRAKLAR (2021-2022)

1-      Öğrenci Bilgi Formu

2-      Veli İletişim Bilgileri Formu

3-      Açık Rıza Onayı

4-      Veli Bilgilendirme ve Taahhütname

5-      Okul-veli-öğrenci sözleşmesi (Sözleşme okuldan verilecektir.)

6-      Seçmeli Ders Dilekçesi (Dilekçe okuldan verilecektir.)

7-      Öğrenci kılık-kıyafet tercih dilekçesi (Dilekçe okuldan verilecektir.)

AÇIKLAMALAR:

1)   Öğrenci kesin kayıtları e-Okul sisteminden yapılmıştır. Öğrenci velileri (Baba veya anne)

16-27 Ağustos 2021 tarihleri arasında müdürlüğümüze yukarıdaki belgelerle başvuracaktır.

2)   Pansiyonumuzda parasız yatılı kalmak isteyen öğrenciler (Kız-Erkek), açık kontenjan doluncaya kadar puan sırası ve Ek-1 belgesi (Ailesinin Maddi Durumunu Gösterir Beyanname) şartlarına göre alınacaktır. Parasız yatılı başvuru evrakları 16-25 Ağustos 2021 tarihleri arasında müdürlüğümüze teslim edilecektir.

3)   Pansiyonumuzda paralı yatılı kalmak isteyen öğrencilerin (Kız-Erkek)  velileri dilekçelerini 16-25 Ağustos 2021 tarihleri arasında müdürlüğümüze teslim edecektir.

4)   Taşımalı Eğitim Uygulamasından yararlanmak isteyen öğrencilerin velileri 23-27 Ağustos 2021 tarihleri arasında dilekçe ile müdürlüğümüze başvuracaktır.

5)   Tereddüt edilen hususlarda 0366 214 10 65  numaralı telefonlardan bilgi alınabilir.

6)   Okulumuzun web sayfası (http://abdurrahmanpasalisesi.meb.k12.tr) dir. Pansiyon Kayıt Kılavuzu, Öğrenci Bilgi Formu, Veli İletişim Bilgileri Formu, Açık Rıza Onayı internet sitesinden indirilerek doldurulabilir.

Not: Okulumuza yerleşen öğrencilerimizin kesin kayıtları sistem üzerinden otomatik olarak yapılmıştır.

Aşağıda belirtilen evraklar, 16 Ağustos 2021 tarihinden itibaren kabul edilecektir.

26.07.2021

Hüseyin MISIRLIOĞLU

Okul Müdürü

Şbt

9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerimizden bursluluk sınavına girmek isteyenlerin ekteki forma göre 22 Şubat 2021 tarihine kadar istenilen evraklarla okul idaresine müracaat etmeleri gerekmektedir.

Abdurrahmanpaşa Lisesi 2019 Yılı Üniversite Yerleştirme Sonuçları

Eyl

Abdurrahmanpaşa Lisesi 2019 - 2020 Eğitim Öğretim Yılı Yıllık Rehberlik Programı hazırlandı.