TÜBİTAK 55. LİSE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI

55. LİSE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI AÇIKLANDI.

TÜBİTAK tarafından düzenlenen 55. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasına bu yıl 23.066 proje başvurusu yapılmıştır. Proje başvuruları, görevli jüri üyeleri tarafından değerlendirilmiş ve yapılan ön değerlendirme sonucunda 12 alanda toplam 1.219 proje bölge yarışmasına katılmaya hak kazanmıştır.

Bölge yarışmasına danışmanlığını Tarih Öğretmenimiz Muharrem Koç’un yaptığı öğrencilerimiz Zeynep Resuloğlu ve Beyza Terzioğlu, Tarih ana alanı ve Kültürel Miras tematik alanından “Tarihini Bil Kazan” adlı projeleriyle katılmaya hak kazanmıştır.

Bölge Yarışmaları kapsamında proje sergisi ve ödül töreni, 4-7 Mart 2024 tarihleri arasında 12 Bölgede yüz yüze yapılacaktır.

Danışman öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, Samsun ilinde düzenlenecek bölge yarışmalarında kendilerine başarılar diliyoruz.

Yayın: 22.02.2024 - Güncelleme: 22.02.2024 21:23 - Görüntülenme: 129