Mrt

04-07 Mart 2024 tarihleri arasında Tokat’ta gerçekleştirilen, TÜBİTAK 55. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Bölge Sergisine katılan öğrencilerimiz BÖLGE ÜÇÜNCÜSÜ oldu.

Şbt

55. LİSE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMASI ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI AÇIKLANDI.

Ara

"Digital Future Focus" adlı eTwinning projesi 11 uluslararası ortak ile Kasım  2023 de çalışmalarına başlamıştır.

Ara

"Parenting Book" adlı eTwinning projesi 18 uluslararası ortak ile Ekim 2023 de çalışmalarına başlamıştır.

"Cumhuriyet ve Türkçemiz" konulu deneme yazma yarışması düzenlenmiştir.

"Gençlik" 102. yıl ve 21. sayısıyla bizlerle...

''eTwinning Let’s Talk with Films '' adlı eTwinning projesi

May

Kastamonu Abdurrahmanpaşa Lisemizin 137'nci kuruluş yıl dönümünü büyük bir katılım, coşku ve gururla kutladık. Kutlamalar, 13-14 ve 15 Mayıs 2022 tarihlerini kapsayacak şekilde üç gün devam etti.

Kas

Okul pansiyonumuzda öğrencilerimizle "Yurdumun Değerleri" adlı etkinlik gerçekleştirildi.

Kas

İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Yaşar DOLAPÇI okulumuzu ziyaret ettiler.

Kas

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk 10 Kasım'da lisemiz tarafından kabri başında anıldı.

Kas

Okul Kütüphanemize yeni kitap alımı yapıldı.

Kas

10. sınıf öğrencilerimizle meslekler hakkında bilgi edinmek amacıyla Kastamonu Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğne (İŞKUR) ziyarette bulunuldu.

Kas

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ahirete irtihalinin 81. yılı dolayısıyla anma programı düzenlendi.